2013. július 15., hétfő

KÁP2013 - második forduló













Igen, elérkezett ez a nap is. Mától lehet szavazni az első körben kialakult párosokra. Mit ne mondjak, lesz néhány furcsa küzdelem, de hát ti szavaztátok be az adott férfiakat, pasikat, srácokat, így panasznak helye nincs!

Az én favoritom, Magnus, csak péntektől mérkőzik, de íme a teljes lista,  ahol a nevekre kattintva juttok el annak a bloggernek az oldalára, aki pártfogolja az adott karaktert. Természetesen szavazni csak a párbaj  napjától lehet, de ahogyan tavaly, úgy idén is több oldalon szavazhattok(persze csakis egyszer). A kampányfőnököknél és a Könyvek háborúja oldalon is, ahol Andie koordinálja az egész játékot.

Tehát íme az első párviadalok listája:
  • Barrons(Tündérkrónikák) vs Christian Grey (Árnyalat trilógia) - július 15-16 (0:00 – 23:59) -> Barrons a győztes. Bárki is kételkedett? 
  • Folt (Csitt, Csitt) vs Jem (Pokoli szerkezetek) - július 16-17 (0:00 – 23:59) -> Jem diadalmaskodott, bár szoros volt a küzdelem.    
  • Jace (A Végzet ereklyéi) vs Cortez (Szent Johanna Gimi) - július 17-18 (0:00 – 23:59) ->  Cortez nyert, nem akarom elhinni...  
  • Will (Pokoli szerkezetek) vs Ash (Vastündérek) - július 18-19 (0:00 – 23:59) -> Will húzhatta be a strigulát. Nem is lehetett másként, de Cortez lesz az ellenfele :( 
  • Lucas (Easy-Egyszeregy) vs Magnus (A Végzet ereklyéi/Pokoli szerkezetek) - július 19-20 (0:00 – 23:59) -> Magnus elbűvölt mindenkit, és hatalmas aránnyal besöpörte a győzelmet!!!  
  • Gideon (Időtlen szerelem) vs Étienne (Anna és a francia csók) - július 20- 21 (0:00 – 23:59) -> Gideon győzedelmeskedett, ezzel ellenféllé lépett elő... 
  • Travis (Gyönyörű Sorscsapás) vs Carlos (Perfect Chemistry) - július 21-22 (0:00 – 23:59) -> Travis nyert. 
  • Ryodan (Dani O’Malley krónikák) vs Daemon (Lux) július 22-23 (0:00 – 23:59) ->
    Daemon sikere engem egy kicsit meglepett
Markus kivételével ezt a bejegyzést fogom frissíteni a nyertesek nevével, tehát ne várjatok kétnaponta új bejegyzést, és mivel a szabályok némileg módosultak, azokról itt olvashattok bővebben.

És természetesen ezúttal is lesz nyeremény:

A bejegyzés megosztói között (amit kommentben tessék jelezni, és szúrópróbaszerűen ellenőrizni is fogom) kisorsolok egy maximum 4,000 forintos, tetszőleges könyvet (a nyertes nevezi meg, mit szeretne), enyém a postázási költség is, sőt, ha valaki angol nyelvű könyvet kérne, az is megoldható.
Minél több bejegyzést oszt meg valaki, annál többször kerül a kalapba, de posztonként csak egyszer számolom a hozzászólókat.
Sorsolás az utolsó forduló eredményhirdetése után várható! 

Szóval tessék megosztani, hozzászólásban jelölni ennek a tényét, no meg játszani, játszani, játszani!
 

A játékban résztvevő blogok listája: 

 (aktív linkek, kattintással működnek)

1.      Könyvek Háborúja
2.      Árnyvadászok
3.      Dream World
4.      Napi falat
5.      Lylia Bloom
6.      Nem harap a 
7.      Macooka könyvese
9.      Elhaym blogja
10.  Manga olvas
14.  Reelka' view



59 megjegyzés:

  1. csak egy kérdés, de ez már a múltkorinál is kérdés volt: mi értelme ennek a párbajnak? :) (azon túl, hogy külföldön is nagy divat.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi az ég világon, azon kívül, hogy annak aki aktívan részt vesz (vagy segít vagy szavaz vagy mindkettő), és bekerül valamelyik kedvence jó móka. Persze nem mindenkinek ugyanilyen az ízlése, mint amik általában bekerülnek, de éppen ezért azt is felméri, hogy évről évre hogy változik a molyok mondjuk csak 50%-ának ízlése... Többek közt ezért is jött be az egy éves szabály idén, ami ezentúl minden évben megmarad (feltéve, ha lesz még ilyen játék)... Túl sok értelmet nem kell benne keresni. :)

      Törlés
    2. Szeretünk hasonulni, rajongani, és ez a játék erre a célra tökéletesen megfelel. ;)
      Nem kell mögötte sem komoly szándékot, sem még komolyabb célt keresni. Pusztán szórakozás. Kivéve Andie-nak, neki munka és sok. :)

      Törlés
  2. Megosztottam Facebook-on és Twitteren!

    VálaszTörlés
  3. Miholics Szabina2013. július 15. 12:58

    Megosztva Facebook-on :)

    VálaszTörlés
  4. Megosztva facebookon. :)

    VálaszTörlés
  5. Megosztva. :D

    VálaszTörlés
  6. Megosztottam. :)

    andie: remélem lesz jövőre is. Ezt ugyanúgy szeretem, mint a könyves szavazást, ami nálam van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kulisszatitok, de ha lesz is, azt szerintem már nem én csinálom majd... De örülök, hogy vannak páran, akik még mindig lelkesek és értik a lényegét :))

      Törlés
    2. Bárki csinálja majd, akkor is jó lesz szerintem. :)

      Törlés
  7. Megosztottam !! :)
    Szavaztam, és szavaztattam barátaimat is !!!

    VálaszTörlés
  8. Többször is megosztottam a facebookon! :)

    VálaszTörlés
  9. megosztottam Facebook-on :)

    VálaszTörlés
  10. Megosztva facen és twitteren. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...