2013. július 16., kedd

Teaser kedd #51

Forrás: 168 Óra





















 A mai képet a jelenleg olvasott jelenetek tükrében választottam. Tudom, hogy később már nem lesz igaz, de ránéztem és egyszerűen csak beleszerettem, függetlenül attól, hogy valami egészen mást kerestem. Így aztán be kell érnetek ennyivel. A könyv  különben meglepően jó, sőt, kiváló. Bár még csak az elején járok, de már most szép reményeket táplálok irányába.

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Heti teaser:

"A szállítmány már nem érdekelte: az ezzel megbízott katonák egymás után robbantották fel a déliek szekereit, vakító lángnyelvek martalékává téve a Dél utolsó reményeit.Inkább a hátráló szürkekabátosokat nézte: nem maradt más hátra, mint neki és Jefferson Francis Kingnek pontot tenni a játszma végére..."

T. R. Salty: Pre Bellum Atlantis és más mesék

5 megjegyzés:

  1. Off: díjat kaptál.:)
    http://sajtosrolo.blogspot.hu/2013/07/liebster-award-dij.html

    VálaszTörlés
  2. Nagyon eredeti. Viszont az egész könyvvel kapcsolatos vélemény is érdekelne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Hamarosan. A jövőhéten bekerül az ekulturához, és csak utána hozzám, de meg kell mondjam, kellemes meglepetés ért. Több szempontból is... És nem csak azért, mert az írónak válaszolok. :)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...