2013. július 9., kedd

Teaser kedd #50




















Az eheti könyvem eszméletlen szuper! Nem az ő hibája, hogy ugyan már kedden átvettem, de csak csütörtökön kezdtem el hordani magammal, azonban vasárnapig esélyem sem volt beleolvasni, és akkor is csak utazás közben. Nos, ehhez képest már 240 oldal megvan a 581-ből. Miért? Mert zseniális. Utálom, amikor be kell csuknom. Gyalog járok dolgozni, de egy emeletet feljövök lifttel, hogy addig is olvashassak 1-2 oldalt. Már amikor nincs társaságom, mint pl. ma volt. Nem mondom, hogy zavart a kollegina, mert kedves is, meg minden, de... Felzaklat, ha nem olvashatok.

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Heti kettes:

- Úgy érti, azon kívül, hogy lopott marsi csatahajóval jöttünk ide, uram?  - érdeklődött Naomi
- Úgy érted, hogy a minden szükséges engedéllyel rendelkező gázszállítónkkal, amelynek a papírjai és a nyilvántartásban szereplő adatai azt igazolják, hogy minden szükséges engedéllyel rendelkezik? - válaszolta egy mosoly kíséretében Holden.

James S. A. Corey: Leviatán ébredése

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...