2013. szeptember 3., kedd

Teaser kedd #58


Félisten vagyok, szóval lennék... Klassz volna, vagy nem is tudom. Héroszként elég alacsonyak a túlélési esélyeim, és ha mégis megöregszem nyugalomban, hát koránt sem békésen. Mindig készem kéne állnom a harcra. Elég strapásnak tűnik vegánnak és szörnygyilkosnak lenni egyszerre. Akkor már sokkal jobb megoldás, ha csak közel állok a "tűzhöz". Ismerek egy barátok, akinek van egy barátja, kinek a sógornője ismer valakit, aki... Így valahogy.
És persze az is tökéletesen jó opció, hogy kézebe kapok egy zseniális Rick Riordan könyvet, hátradőlök, és csak olvasok.

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

 Heti teaser:

Now we had all day trapped in a room with nothing to do, knowing that at sunset those cage bars would rise and we'd be trampled to death and torn apart by monsters that couldn't be killed with any weapon. Then Halcyon Green would eat my Snickers bars.

Rick Riordan: The Demigod Diaries

3 megjegyzés:

  1. "Elég strapásnak tűnik vegánnak és szörnygyilkosnak lenni egyszerre."

    De jót nevettem, köszönöm. :)A könyvet meg elolvasnám, és egyszer sor is kerül rá. :)

    VálaszTörlés
  2. Már ezért megérte! Köszönöm!:)
    Mindenképpen, mert eszméletlen jó. Állítólag október végén jön itthon is a második sorozat 1. része, bár ettől még a közbenső könyveket nem adják ki...

    VálaszTörlés
  3. Tényleg? :O Erről nem is hallottam. Az bizony jó lenne! Hacsak nem könyvmolyképzős, mert akkor semmi sem biztos...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...