2012. október 8., hétfő

Hősnők viadala 2012 1. forduló

Elérkeztünk a nagy naphoz! Útjára indul a verseny, azaz kezdődnek  a beszavazások. Jöhetnek a csitrik és matrónák, mindenkit tárt karokkal fogadunk. Az első tizenhat mérkőzik majd a második menetben. Fontos, hogy elég időt szánjatok a válogatásra, mert a végén csak egy maradhat!

Kérlek fokozottan ügyeljetek a szabályokra!

A szavazatotokat leadhatjátok az 1. pontban szereplő aktív linkre, vagy a képernyő jobb oldalán található bannerre kattintva. Kísérjétek figyelemmel a hősnőitek harcát, miközben ti magatok is versenybe szálltok a nyereményekért.

Az első menet október 8-13. között zajlik, amikor is leadhatjátok a szavazatotokat összesen 10 jelöltre.

1. Mivel tanultunk az első játékból, ezúttal 5-5 jelöltet javasolhattok fiatal felnőtt(18 éves korig) és felnőtt kategóriában. Ez azért fontos, mert Reni és Mac biztosan nem kerülhet egy csoportba. Nem muszáj mindkét csoportban jelölni, de megadott értékeket alulmúlni vagy túllépni nem lehet. A szavazatokat kommentben fogadja Andie, a verseny házigazdája, a Könyvek Háborúja oldalon.

2. Kérem, hogy mindenki vésse eszébe, csak és kizárólag egyszer adhatjátok le a listátokat, ha többször teszitek, az előző is érvénytelennek számít.

3. Egy karaktert csupán egyszer jelölhettek. Amennyiben ettől eltértek, természetesen érvénytelenítitek az elsőnek leadott szavazatot is.

4. Kategória megkötés nincs. Jöhet szépirodalom, kortárs, ponyva, sci-fi, fantasy, dráma, thriller, ifjúsági, történelmi, krimi és a többi. A sokszínűség gyönyörködtet.

5. A karakter mellett tüntessétek fel a könyv, amennyiben sorozat, úgy annak a címét. Azonos néven több hölgy is található, így a félreértések elkerülése végett már az elején tisztázni kell a hovatartozást. Ennek hiányában a szavazat szintén érvénytelen.

6.  Az első round október 13-án éjfélkor zárul.

Természetesen lesz nyereményjáték is.

A résztvevő blogok által felkínált könyveket, csecsebecséket azok között soroljuk ki, akik mind az öt fordulóban részt vesznek majd. Mivel a többszörös szavazókat törlik, ők egyértelműen nem kerülnek a közös kalapba.

És még egy apróság! Nyertest az ötödik forduló lezárása után hirdetünk!

A közösbe rakott Libba Bray: Rettentő gyönyörűségén kívül kívül felajánlok még egy plusz könyvet is, amit azok között sorsolok majd ki, akik az oldalról megosztják, like-olják a versenyről szóló bejegyzéseimet. Mivel a megosztás nem követhető személy szerint, és kizárólag az ismerőseimét látom, hozzászólásban kéretik jelezni az aktuális poszt alatt. Minél több poszthoz szólsz hozzá, valamint osztod meg, annál többször kerül a neved a kihúzandók közé, de bejegyzésenként természetesen csak egyszer számít.

Jóllehet, a pocskondiázás is hozzászólás, de az ilyen tartalmú megjegyzéseket határozottan kitörlöm. Tessék szépen játszani!

A plusz ajándék választható. Lehet Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos vagy Tonya Hurley: Szellemlány című könyve.

Változás!!!

Mivel a Fumax kiadó volt olyan kedves és felajánlotta nyereménynek Dan Wells könyvét, így a Szellemlányt is ki fogom sorsolni. Azaz, két nyertest hirdetek a végén!:)

Érdemes figyelni a többi blogot is(katt. a linkre). Ennek különösen az első forduló után lesz jelentősége, amikor is kezdetét veszik a kampányok. Hajrá csajok!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VgSMxY6asoE]

Ezek után azt hiszem, újra kell néznem a Rocky sorozatot! :)

12 megjegyzés:

  1. És akkor ismét megosztva és reménykedve a győzelemben. :)

    VálaszTörlés
  2. (És vajon hová lett az előző kommentem?)
    Nos, akkor újra megosztva, és reménykedve a győzelemben. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom, nincs a felfüggesztettek vagy spamek között sem, szóval át sem ment...
    Helyes hozzáállás. ;)

    VálaszTörlés
  4. Már annyira izgulok*-*
    Remélem nyer valaki a jelöltjeim közül, mert a Könyves álompasik viadalán NEM ADRIAN NYERT!!Még mindig nem bírtam felfogni:(
    Amúgy az én előző kommentem hová tünt?:D

    VálaszTörlés
  5. :D Én sem értem, hogy Cortez hogy a csudába nyomta le Barronst :D Igen, most izgulunk, bár én még most próbálom összeállítani a listámat. :D

    VálaszTörlés
  6. Megosztottam.:) Cortez meg Cortez, ahogy Reni meg Reni, és ezt mindenki értse úgy, ahogy akarja.:D

    VálaszTörlés
  7. :D Ez mondjuk tény, de attól még fura. :D Mondjuk a hetedik könyv végére...ki tudja ;)

    VálaszTörlés
  8. Megosztottam, lájkoltam, reménykedek, hogy nyerek, és hogy szuper harcosnők kerülnek be :)

    VálaszTörlés
  9. Meglepően erős a mezőny. Mikor elkezdtem rajta gondolkodni, azt hittem nem lesz senki, aztán kiderült, hogy most több időt kell rászánnom, mert nem tudok dönteni. :D Köszönöm, játékban vagy. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...