2015. március 10., kedd

Teaser kedd #135


A krimim épp kezdett érdekelni, és mégis, valami belsőkényszer hatására félretettem. Kis olvasási, meg mindenféle válságban leledztem a múlthéten, ezért arra gondoltam, nem olvasok. Majd meg arra: még sem illik, hogy ne forgassak semmit kötve! Ezért abban bízva, egy más irány majd felráz, lekaptam valamit a polcról. 

Hát, öööö... Mellé nem nyúltam, érdekel is, meg jól is haladok vele, de csak a huszadik oldalon jöttem rá, mit martam el vaktában. Rég készülök rá, hiszen filmen már megvolt, csak olvasni nem olvastam. A hangulatomhoz annyira nem passzolt, de bánja kánya, csak lesz valahogy!



Gimmerton harangjai szóltak még; a megáradt patak zúgása felhallatszott a völgyből, és kellemesen simogatta fülünket, pótolva a nyári lomb zizegését, mely elnyomja a víz zenéjét Thrushcross Grange körül, mihelyt felöltik díszüket a fák. Szelesdombon mindig ezt a zúgást hallottuk csendes napon, nagy olvadások vagy záporok után. 

Emily Brontë: Üvöltő szelek 

4 megjegyzés:

  1. Huh, olvasási és egyéb válságokra nem biztos, hogy ezt javasoltam volna, noha nagyon jó könyv. :)
    De azért remélem, tetszeni fog végül. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már majdnem a felénél vagyok. Nem rossz, csak nem egy felemelő darab. De valami csak lesz. :D

      Törlés
    2. Nem felemelő, sőt, elég nyomasztó itt-ott, valljuk be, de a vége végül felemelő lesz. Nekem az volt. :)
      Jó ez a fa, tökéletes választás. :)

      Törlés
    3. Talán pont ezért nem rakom félre. Mert sokkolóan nyomasztó, és egyenlőre iszonyú mértében értetlenkedem, de épp ezért kíváncsi vagyok nagyon a végére.
      Nekem is nagyon tetszett, mert illik ehhez a hangulathoz. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...