2014. március 16., vasárnap

Egy kicsi ez meg az, mert sok dolog történt (Variálós vasárnap #18)

















Ez a hét számomra egészen kaotikusra sikeredett, temérdek jó és rossz pillanattal egyaránt terhelt, és az az igazság, hogy még nem dolgoztam fel teljesen. Kicsit melankolikus vagyok, mint mindig, amikor egy kedves barátom elutazik, ugyanakkor pörgők ezerrel, mert nagyon jó könyvet olvastam, és jelenleg is hatás alatt állok, de eközben ösztönösen elutasítok minden változást, és újra meg újra le kell győznöm magam az elfogadásához.
A változás jó és normális! Ezt mantrázom teljes odaadással, és persze sorolhatnám még napestig, de az tény, hogy nincs felesleges energiám elmélyedni valamiben, mert saját magamat sem látom át e pillanatban, viszont megkuksiztam egy seregnyi anyagot. Cukit, elgondolkodtatót egyaránt. Korábban is készítettem már ilyen több videós mixet, amit nem igazán szerettetek, de természetesen nem hagytam fel a próbálkozással.

Nem olyan családból származom én, ahol csak úgy eloldalgunk, ha valami nem megy elsőre. A kitartó próbálkozás és tapogatózás (de ez más téma) híve vagyok. Ezért ímhol a heti termés egy kicsi része. Mivel most mindenhol az a csókolózós videó fut, én nem fogom megmutatni. Ha ezt hittétek, csalódni fogtok. Viszont kínálok helyette egészen mást. Többet is, ami azt illeti.
Mert meg tudom csinálni!

Kedves leendő anyuka!

Készítettem feliratot a videóhoz. Nem állítanám, hogy mestermunka, de nézzétek meg. Ehhez nincs mit hozzátenni. A téma komoly, de az arcokon lévő boldogság egyszerűen magával ragadó. 



Összetörjük?

Arnold Schwarzenegger mostanában az After-School All-Stars alapítvánnyal nyomul, és ennek keretében nemrég ellátogatott egy edzőterembe is. Szigorúan álruhában, ami szerintem nagyon mókás lett.
A cél különben az lenne, hogy a gyerekeket bevigyék az utcáról iskola után, mikor a szülők dolgoznak, és még senki sincs otthon. Például segítenek nekik a tanulásban és sportolni viszik őket. Minden lehetőséget a kezükbe adnak, amivel később boldogulhatnak, ugyanis ép testben ép lélek.



Most pedig valaki nagyon eszes azt találta ki, hogy akinek van kedve, no meg elég pénze, az eltölthet egy napot a jó öreg akciósztár/ex-kormányzó jobbján, minek keretében közösen vezethetik Mr. Schwarzenegger tankját, és csak úgy lezúzhatnak vele ezt meg azt.



Mert hát a kedves terminátorbácsi végre megszerezte álmai lánctalpasát. Igenis erre vágyott egész életében, de már nincs rá szükség. Mármint a vágyakozásra. Indulhat a rombolás!
Ami néha valóban meglepően jót tesz az ember lelkének. Ki ne szeretett volna már áthajtani egy taxin, vagy akár egy pianón? Milyen felemelő lenne megdönteni a saját rekordunkat, szó szerint, vagy letiporni mindet, amitől valaha is sírtunk. Mert mi nem sírunk!
Nem is tudom, hova tolnám be az ágyúcsövét elsőnek...
Mivel a cél a gyerekek megsegítése, én mindenbe lelkesen beleegyezek. Fontos, hogy iskola után senki se  csavarogjon kiszolgáltatottan az utcákon. Már csak azt kérdezném: Kulcs az indítóban?

Miért fizetsz pontosan, amikor megveszel valamit?

Jackie Chan előtt is tudtuk, hogy igen csúnya, sőt felháborító dolog orrszarvúra vadászni csupán a szarva miatt, meg egyébként is, de ebben az African Wildlife Foundation által készített jótékonysági reklámban kicsit jobban összeáll a kép.



Az orrszarvú egyébiránt Spike névre hallgat, öt éves, és szerintem igen bájos jószág. Kár lenne a szarváért.
Különben az sem véletlen, hogy elsősorban ázsiai ismert embereket kértek fel erre a munkára. Ha valami nem ehető önmagában, az biztosan jót tesz a potenciának, és a rino port bizony afrodiziákumnak tartják. A kínaiak valószínűleg több állatot gyilkoltattak meg, mint az összes nemzet orvvadásza együttvéve, de ahelyett, hogy megpróbálnák elmagyarázni nekik, semmire sem jó az őrölt szarv - úgysem értenék meg -, megkísérlik felhívni a figyelmüket ama egyszerű tényre, mi minden lesz a pénzükből.
Hátha bejön.



Később Jackie Chan a közös felelősségről, a múltban elkövetett hibákról, és a tudatlanság által okozott károkról beszélt, ez látható a második videóban.
A programhoz csatlakozott még az NBA-ból ismert Yao Ming, és a True Blood Pamje, Kristin Bauer is. Az ő videóikat nem tudtam végignézni. Túlságosan felkavaróak voltak.

Napi cukiság

Így a legvégére. Volt már szó pár dologról, és sok minden ki is maradt a heti termésemből, de kell egy kis felüdülés a borzalmak után.



A kis kölyök a jelek szerint rákapott a gurulás ízére, mert több videót is találtam róla, de egyenlőre ennyivel kell beérnetek, mert nem fért a mai rovatba több.

Volt itt sok dologból egy kicsi, de nem olyan kicsi, hogy ne lehetne róluk beszélni. Szóval ha lenne bármiféle észrevételetek, teljes nyugalommal osszátok meg velem is. Minidig jól esik eszmét cserélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...