2016. december 6., kedd

Teaser kedd #150


Jóllehet már január óta nem hoztam új részt a rovatba, hiába olvastam egy-két jó könyvet, tegnap este hangosan nevettem az egyik kedvenc sorozatomon, és az végre ide kívánkozott. Jó, tudom, csak néhány mondat fér bele, és kiragadva koránt sem annyira - ha egyáltalán - vicces, mint szövegkörnyezetében, no de Rick Riordan tényleg egy istenkirály zseni, Percy... nos, ő pedig Percy. Mindkettőjüket muszáj imádni!





'Look, Miss Victory …’ Percy tried for a smile. ‘We don’t want to interrupt your crazy time. Maybe you can just finish this conversation with yourself and we’ll come back later, with, um, some bigger weapons and possibly some sedatives.’


Rick Riordan: The Blood of Olympus

6 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy újra írtál ide. :) Én is most ezt a sorozatot olvasom, az Athéné jelét, csak épp baromi lassan haladok, nem mintha rossz lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van olyan, hogy lassabban indul, de lehet, csak nem tudsz ráhangolódni. És tényleg jó! ;) Mondjuk épp akkorra áll össze totálisan a sorozat, és lehet, szokni kell. ;)

      Törlés
    2. Nem ez a baj, csak szimplán belealszom vagy el sem jutok az olvasásig. :(
      Talán már mondtam, hogy ezt a sorozatot jobban szeretem, mint az első PJ 5 kötetét. :)

      Törlés
  2. A baj, hogy annyira sok idő telt el az előző rész óta, hogy pl. gőzöm sincs, hogy ki az a Leo, és hogy került a csapatba? :D :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk ezért jobb nekem angolul olvasni, mert nem kell kivárnom a magyar kiadást, de nagyon fura, hogy amikor elkezdem olvasni, lassan-lassan visszajönnek az emlékek. ;)

      Leot imádom! :) Héfaisztosz gyereke - görög oldalról, természetesen-, és hasonló humorérzéke van, mint Percynek, ahogy ez ebben a részben kiderült :D Egyszerre kerültek a félvértáborba, Piperrel és Jasonnal.
      Különben tök jó rajongói oldalak vannak, amik segítenek elringatódzni. ;)
      http://riordan.wikia.com/wiki/Category:Heroes_(CHB)

      Törlés
    2. Kivételesen nemcsak az volt a baj, hogy várni kellett a megjelenésre, hanem én nem kezdtem bele hónapokig.
      Jaj, most már kezd rémleni, övé a félig robotsárkány, Festus, azt (őt?) nagyon bírom. :)
      Köszi, belekukkantok. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...