2013. augusztus 6., kedd

KÁP2013 - A győztes és a játék nyertese

















Nos, igazából nem hittem. Igen, bevallom: én nem hittem teljes odaadással, hogy megnyerhetjük. Magnus szerint kár mindenen görcsölni, mert sima ügy volt, főleg, miután Barrons kiesett. Valahogy ő ott megnyugodott.
Szerinte senki sem képes tartósan ellenállni neki, és ennek semmi köze ahhoz, hogy boszorkánymester. Nem varázsolt el senkit... Nos, legalább múlthét óta nem, de valaki beesett a medvék közé nemrégiben. Nem állítom, hogy köze lenne hozzá, hiszen nyílt, becsületes, egyenes warlock, aki nem szokott senkit hátba szúrni, de senki nem vonhatja ki magát a hatása alól. Nem azért, mert elbűvöl, ellenben tény, hogy valami különösen sejtelmes lengi körül. Néha kérdéses minden körülötte: 

Egy másik bokszot egy vérfarkaspár foglalt el. Nyers bárányhúst ettek, és arról beszélgettek, ki győzne, ha Dumbledore a Harry Potter-könyvekből és Magnus Bane megküzdenének egymással.
– Tuti, hogy Dumbledore győzne – jelentette ki az első. – Neki ott van az a dögös gyilkos átok.
A második lükantróp epés megjegyzéssel vágott vissza. – Viszont Dumbledore igazából nem létezik.
– Szerintem Magnus Bane sem létezik – mordult föl az első vérfarkas. –Te találkoztál vele valaha?

De akkor is örök igazság: 
"Magnus olyan arcot vágott, mintha dorombolni készült volna. - Felejthetetlen vagyok, az igaz - dicsekedett."

Szóval köszönjük! Mindenkinek, aki segített az első fordulókban, mindenikek, aki fent maradt éjszaka, és lelkesen szavazott, míg az ujja elzsibbad. Bebizonyítottátok, hogy szuper csapat, no meg egészségesen örültek vagyok, és hogy számíthatunk rátok. Cassandra Clare még azon YA írok közé tartozik, akit olvasok, és ez nem véletlen. Magnus karaktere erős, és nem tini. Nagyon nem. Számomra egyértelmű választás volt, hogy ő legyen az, akinek kampánybeszédet írok, hogy miatta korteskedjek, aggitáljak és spammeljem szét az összes közösségi oldalamat. Mert megéri.  Megérte. Nyerünk! Ünnepelünk, bulizunk egyet, mert ez igazán jó indok egy vérbeli Bane partira.

Azonban, és most a KÁP őrületből kimarakodnak mondom, ezzel és ezután visszaáll a rend a normális kerékvágásba. Olvasok, mozibajárok, írok is mindenről, magamról és magamtól is. De előbb még lássuk, ki nyerte a maximum 4,000 forintos, tetszőlegesen választott könyvet. Ehhez egy kedves kollégám segítségét kértem, ő húzott a jóval több mint száz cetliből.
Igen, ilyen nagy fejem van. További kérdés?
És akkor jöjjön a lényeg:

 

tatatrataaaaa..


Gratulálok a nyereményedhez, és arra kérlek, hogy a reeathak@gmail.com e-mail címre küld el címed, valamint azt is, hogy milyen könyvet szeretnél. A tárgyba feltétlen írd be: KÁP nyeremény. 
A jutalom könyv postán érkezik majd. 

Igazán jó kis játék volt. Köszönöm a részvételt mindenkinek, komolyan élveztem.De kövezzetek meg érte, nem bánom, hogy véget ért...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...