2014. február 25., kedd

Teaser kedd #82


Az eheti olvasásomat a Bestsellers szponzorálta. Történt ugyanis, hogy két hete ott jártam átvenni az új és csodálatos Harry Pottereimet, és ahogyan ez lenni szokott, elkezdtünk különböző könyvekről beszélgetni. Egy könyvesboltban ez nem lenne különösen meglepő, de rendszerint azzal végződik, hogy több könyvvel érkezem haza, mint ahogyan előzetesen tervezem. Így történt ez ezúttal is, annyi különbséggel, hogy kölcsön kaptam egy előolvasói példányát egy olyan könyvnek, ami még meg sem jelent.

Már amikor megláttam, beleszerettem, de sajnos erről a borítóról nincs fent normális fotó, ezért kénytelen voltam én készíteni, de nézzétek el nekem, mert nem lett valami jó. Eredetileg ugyanis hófehér, és fekete benne az írás na meg a minta. Aztán megmutatták, hogy milyen lesz megjelenésekor, és hát egy dolog biztos, ha nem érdekelt volna a történet, akkor is vágynék a keblemre ölelni. De érdekelt, így a Bölcsek köve után előrelépet a "már nem is számolom mennyi a könyv" listámon. 

A Faun labirintusából választottam hozzá egy képet, ami koránt sem véletlen.  Van a Gretel and the Darkban valami... Valami, ami rá emlékeztet. Nem tudnám megmondani, hogy mi. Még nem, de talán majd később...




Heti teaser:


I am not part of the human race. First I was an idea.


Eliza Granville: Gretel and the Dark

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...