2012. december 18., kedd

Teaser kedd #21


Hipp-hopp lett kedd, tehát elérkezett ennek a rovatnak a ideje. Az eheti regényt ezidáig négyszer olvastam, de őszintén bevallva ez az első olyan ismétlésem, ahol teljesen előröl kezdtem. Szóval most nem hagytam le az első nyolcvan oldalt. Néhányan, a szemfülesebbek legalábbis, már bizonyára sejtenek valamit a könyvvel kapcsolatban. Vajon ennyiből el lehet találni?

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.

Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.

Amit tenned kell:

- kapj kézbe egy könyvet;

- üsd fel valahol;

- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;

- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Akkor szabad a gazda:

Sajnált tőlem minden kortyot, és azzal fenyegetett, hogy holnap sokkal nagyobb szükségünk lesz rá. De már olyan sok mindenben engedtem neki aznap,hogy egyáltalán nem volt kedvem odafigyelni rá.

Stephenie Meyer: A burok

5 megjegyzés:

  1. Így ötödjére? :D Még mindig imádom, és most, hogy már tudom mi következik, mi várható, nem is zavart az első 80 oldal. Elsőnek nagyon nehezen rágtam át magam rajta, most meg kimondottan szerettem... Lehet kéne erről a jelenségről is írnom egyet? :D

    VálaszTörlés
  2. lol írj, mert ilyen nálam is van, úgyhogy átérzem :DD

    VálaszTörlés
  3. És majd rád fogom, mert te biztattál ;) :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...