2014. december 23., kedd

Majdnem egy teaser kedd, de inkább karácsony

Normál esetben most idézgetnék valamit, csakhogy eltelt egy év, és a karácsony már a sarkunkban topog. Ha kinézek az ablakon, nehezemre esik elhinni, hogy tél van, de a naptár egyértelműen jelzi. No és azt is, holnap karácsony. Én pedig, mint minden évben ilyentájt kis blog-szabadságra megyek, hiszen a sütés, főzés, és legfőképpen a családozás számomra is nagyon fontos.

Holnap ilyenkorra már állni fog a fa, remélem minden ujjunk a helyén marad, édesanya készíti a szokásos, hagyományos vacsorát, én a vegán változatát, és közösen eltöltünk egy valóban békés karácsonyt. Furcsa dolog ez, mert sokáig nem igazán lelkesedtem ezért az ünnepért, bár azért voltak érdekes pillanatok.
Példának okáért abban az évben, mikor egyszerre kaptam meg a Harry Potter első négy részét, egy hétig éjszakába nyúlóan olvastam - képtelen voltam letenni. Igen, az határozottan jó év volt, és azóta ha karácsony, hát HP.
Idén olvasni nem lesz időm, de talán újranézem a filmeket, mert a terv, hogy nem csinálok semmit, még mindig fennáll.
És itt van még a fadíszítés, azt is szeretem, egye kánya, még az unásig ismételt filmek ellen sincs kifogásom. Mintha az énem gyermeki fele hangosabban, lelkesebben kiabálna, és így a felnőttek engednek a szelíd erőszaknak.
Ezért most elvonulok, és csinálok valamai böszmeséget, teszem azt olvasok, és élvezem a nyugalmat magamkörül.

Mindenkinek békés karácsonyt! Ránk fér és megérdemeljük.



2 megjegyzés:

  1. Jó pihenést, kellemes ünnepeket!
    Én is imádom ilyenkor unásig nézni a régi filmeket ;) ésésés a HP-t én is egyszerre kaptam meg karácsonyra, a négyet... Bár én csak az elsőt olvastam egész éjjel :D 2000-ben volt neked is?
    Naggggyon jó ez a klip! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :* HP mindent visz *-* ;), most nem mernék mérget venni rá, de a tájékán. :) Akkora volt a hájp körülötte, hogy érdekelt, és amikor tesóm megkérdezte, mit szeretnék, kértem, hogy vegye meg az első részt, hátha tetszeni fog. Túlteljesítette a tervet :D Milliószor olvastam, és nekem az a hét csak erre volt szánva, de talán nem is tartott addig. :D Különben már ő is kölcsön kérte párszor. :D

      Imádom ezt a fickót, eleve a hangja is jó, de a szövegek... :D Nézd meg a többi klipjét is ;)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...