2011. április 27., szerda

Széllel szemben...

Valaki tudja, hogy én miért itt vagyok és nem ott? Persze a kérdés költői, de a két kedvenc bandám egy turnéban erősen elgondolkodtatott arról, mennyire kiesek mindenből. Na jó, ha ott is ilyen barátaim lennének, mint itt, bizonyosan nem mennék sehova.  Még Avenged Sevenfold koncertre sem. Egyedül ugyanis nem annyira buli, viszont körülöttem mindenkinek jó zenei ízlése van. Félreértés ne essék, az én ízlésem messze kiemelkedő, na de mit tehet itt egy ember? Széllel szemben ugye nem lehet... Vagyis lehet, csak visszafröccsen.

Azzal vigasztalom magam, ez szintén egy olyan esemény, amin nem vehettem volna részt. Hát nem teljesen mindegy, hogy itt vagyok, vagy ott?











4 megjegyzés:

  1. Az első mondatot elolvasva az ugrott be, hogy azért nem vagy ott, mert túlságosan is élő vagy a csontibandához képest. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát még élek, az fix, de minek! Mondhatnám, mégsem teszem. Elégedett vagyok a helyzettel, csak a csudába, megint kihagyok valami fergetegest! :)

    VálaszTörlés
  3. ööööö... éééérdekes...
    Annyira nem szar, mint a hörgős metál :)))))

    VálaszTörlés
  4. Aha... Na és erre nem is mondok semmit! :) Nem csoda, hogy sosem akad kísérőm. Viszont részemről akkor is ez a lazítás netovábbja. Ahogyan a Green Day a meditatív zeném ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...