2012. november 13., kedd

Teaser kedd #16



Tartozom egy vallomással. Még mindig ugyanazokat forgatom: Michael Dibdin: Ratking, Murakami Haruki: A kurblimadár krónikája I-III., Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör és Bram Stoker: Drakula. Sietve leszögezem, az összes könyvet szeretem. Nagyon lassan ugyan, de halladgatok velük, csak az az igazság, annyira fáradt vagyok esténként, hogy nem tudok 2-3 oldalnál tovább koncentrálni az olvasásra. Ezért mostanában lefekvés előtt hangoskönyveket hallgatok. Mint ahogyan a nevükből értelemszerűen következik, ezek is könyvek, csak valaki volt olyan jó, és felolvasta hangosan. Nagyszerű dolog ez, és a szabályok kimondottan nem is tiltják... Jó, felütni nem lehet, de beletekerni igen. Na!

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.

Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.

Amit tenned kell:

- kapj kézbe egy könyvet;

- üsd fel valahol;

- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;

- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

A hallgatott kettőm:

"I'm Nobody and I'm proud of it!"

The other bad news: Polyphemus barreled toward me, a thousand smelly pounds of Cyclops that I would have to fight with a very small sword.

Rick Riordan: THE SEA OF MONSTERS Percy Jackson and the Olympians – Book 2

Felolvasta: Jessie Bernstein

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...