2013. február 26., kedd

Teaser kedd #31Bár talán senkit sem zaklat fel, de azért elárulom, olyan álmos vagyok, hogy minden pislogáskor elszundítok egy tizedmásodpercre. Rreggelente macska irigy vagyok, mert Hitokirineko (lánykori nevén: Killercat) ma például még a fejét sem emelte fel a párnáról. Hangosan horkolva aludt tovább. Kedvem lett volna mellégömbölyödni, és elfeledkezni a kötelezettségekről. Ehelyett bejöttem dolgozni, de a remény átsugárzik a testemen... minden egyes pislogásnál.

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.

Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.

Amit tenned kell:

- kapj kézbe egy könyvet;

- üsd fel valahol;

- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;

- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Heti kettes:

Kathy jót derült volna rajta, hogy Sandra parkol mellette a böhöm drámai sírkövével;Sandra ugyanis egész életében szórakoztatóan passzív-agresszív versengést folytatott vele.

Azt hiszem, Sandy sírkövét vehetjük az utolsó szónak a kérdésben, a végső adunak, amit nem kehet megkontrázni, mivel ugye Kathy már meghalt.

John Scalzi: Vének háborúja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése