2013. július 18., csütörtök

Szavazz Magnusra! - KÁP2013

Forrás: frakkingmuggles
Innen ismerheted: A végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek sorozatokból
Először feltűnt: A halál ereklyéi első részében, a Csontvárosban 
Természetfeletti státusza: Brooklyn Fő Boszorkánymestere


Kampányának vezére: msreea @napifalat

Magnus 1213 táján született, ehhez mérten igen csak jól tartja magát. Részben ázsiai származású, beszél vagy egy tucat nyelvet és meglehetősen tapasztalt minden téren. Nem csak a mágiához fűzött viszonya, a múltja, amiről alig lehet tudni valamit, hanem a szerelmi élete is rendkívül izgalmas. Jelenlegi párja Alec Lightwood, de volt már kapcsolata Camille-lel is, aki egy több száz éves vámpír, és hölgy létére nem túl bájos.
Magnus természete is kettős. Az árnyvadászok szívébe sem lopta be magát elsőre, de kiderült, hogy hosszútávon hűséges, megbízható szövetséges.

Először Clary gondolataiban bukkan fel a neve, mint olyas valakié, aki képes elzárni emlékeket, aztán a saját buliján találkozunk vele, ahol a többiek így látják: 

"A küszöbön karcsú férfi állt, és kíváncsian figyelte őket. Isabelle szed­te össze magát elsőnek, és megvillantotta csillogó mosolyát. - Magnus? Magnus Bane?
forrás:street-angel
- Az volnék. - A ajtóban álló férfi magas volt és vékony, mint egy fo­gas, haja sűrű fekete tüskékből álló koronaként ékítette a fejét. Álmos sze­me ívéből és egyenletesen lebarnult bőre aranyló árnyalatából Clary úgy sejtette, hogy részben ázsiai lehet. Farmert és több tucatnyi fémkapoccsal díszített fekete inget viselt. Szemét feketével húzta ki, amitől mosómed­vére emlékeztetett; száját egészen sötétkékre festette. Gyűrűkkel borított kezével tüskés hajába túrt, és elgondolkodva mérte végig a jövevényeket. - A Nephilimek gyermekei - állapította meg. - Hát, hát. Nem emlékszem, hogy meghívtalak volna benneteket." 

Ennek ellenére senki se gondolja, hogy feledékeny lenne, egzotikus, macskához hasonló pupillája beazonosítja, bárki számára egyértelmű, hogy boszorkánymester, ahogy extravagáns és rikító színes öltözete is kiemeli a tömegből. Céltudatos, erős, határozott. Tudja mit akar, és el is veszi. Páran belekötöttek, hogy nem is igazi férfi... Nos, rájuk már senki sem emlékszik, mert Magnus bizony férfi a talpán. Igazi partyarc és ráadásul igen elbájoló tud lenni: 

"- Tetszik a buli ?
A lány megpördült, és Magnus Bane-t pillantotta meg, amint az egyik oszlopnak támaszkodott. Szeme világított a sötétben. Clary körbepillan­tott, de Jace-t és a többieket elnyelte a tömeg.
forrás: elblogdefranela
Megpróbált mosolyogni. - Valaminek a tiszteletére rendezted?
- A macskám születésnapja van. 
- Ó! - Clary megint körülnézett. - És hol van a macskád ?
Magnus Bane komoly tekintettel egyenesedett ki. - Nem tudom. Meg­szökött."

Szavazz rá, mert sosem hazudik, legfeljebb nem mesél el mindet, de csakis a saját érdekedben, hogy megvédjen. Szavazz rá, mert üde színfolt egy álszent világban, és mert nem érdekli mások véleménye. Ha szeret, tiszta szívéből teszi, egyébként sem csinál semmit félig. Teljes életet él, méghozzá a mindenkori mának, amiből mint tudjuk, neki sok kijutott. Önzősége sem feltétlen hátrány, hiszen védeni kell azokat, akik bíznak benne. A munkájában professzionalista, és hát kissé magamutogató, de exhibicionizmusa csak abban az értelemben használható, hogy szabad lélek, és nincs mit rejtegetnie. No és szerénysége káprázatosan ellensúlyozza az összes jelem béli hibáját:


"Magnus olyan arcot vágott, mintha dorombolni készült volna. - Felejthetetlen vagyok, az igaz - dicsekedett."

Úgyhogy szavazz rá, mert a polgárpukkasztó külső mögött egy igazi különc és harcos személyiség rejlik. Soha nem ad fel semmit, ráadásul olyan erőket birtokol, amit mindenki szívesen tudna a háta mögött. Egy igazi egyéniség, olyan, amiből igen kevés jutott erre a világra, vibráló, élénk és még szórakoztató is. 

 


És természetesen ez a poszt is részt vesz a nyereményjátékban, amiről bővebben itt olvashattok. 
Mivel nem írok új kampánybeszédet minden fordulóra, ezt az egy posztot meg lehet osztani a következőkben is. A hozzászólás dátumából fogom látni, hogy érvényesnek számít-e játék szempontjából. :)

SZABÁLYMÓDOSÍTÁS: 

A döntő párbajban nem az fog dönteni, hogy ki tud több embert toborozni vagy kinek van nagyobb rajongó tábora. Ebben a párbajban az dönt, hogy melyik karakter bír az elvetemültebb, vagy inkább leghűségesebb rajongó táborral. Ki az, akit jobban szeretnek a "hívei". Ezúttal NINCS SZAVAZÓ LIMIT! Nincs IP vagy cookie kizárás, vagy hasonlók. Addig nyomogathatjátok a szavazó gombot, amíg csak bírja az ujjatok (és a rendszerünk).
 

44 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :* Megmondom a frankót, fogalmam sincs arról, kicsoda Lucas, de győznünk kell! Muszáj! ;)

   Törlés
 2. Elnéztem valamit... Szóval megosztottam, ez a lényeg. :D

  VálaszTörlés
 3. Megosztottam és naná, hogy szavaztam is:)

  VálaszTörlés
 4. megosztva :) hajrá Magnus <3

  VálaszTörlés
 5. szavaztam és osztva :)

  VálaszTörlés
 6. megosztva fb-n :))

  danaida (EÁ)

  VálaszTörlés
 7. Osztva, Google-n.
  Molyon is @Burárum vagyok, ha esetleg keresnél. :)

  VálaszTörlés
 8. ment a szavazat Magnusra :)))

  VálaszTörlés
 9. Megosztottam Facebook-on. Ha így folytatja hatalmasat fog nyerni :)

  VálaszTörlés
 10. Megosztva, Twitteren. :D
  Oh, Magnus *-*

  VálaszTörlés
 11. Megosztva twitter-en és a Google-on. :)

  VálaszTörlés
 12. Szavaztam, és megosztottam Facebookon.
  Laeriel

  VálaszTörlés
 13. Megosztottam twitteren:) (meg természetesen szavaztam:D)
  Go go Magnus!!!!!!!

  VálaszTörlés
 14. Megoszottam arckönyvön. :)

  VálaszTörlés
 15. https://twitter.com/at_neverland/status/358351464294391808 megosztottam :D @rita_66

  VálaszTörlés
 16. Ki a franc az a Lucas?:0:)

  VálaszTörlés
 17. Halványlila gőzöm sincs, de nyugodtan szavazz csak Magnusra ;)

  VálaszTörlés
 18. Szavaztam, osztottam. Következő kör már nehezebb menet lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még ez sem zárult le, így inkább nem mondok erre semmit. ;)

   Törlés
 19. Szavaztam és megosztottam :)

  VálaszTörlés
 20. Facebook, twitter, moly és mindjárt blog is. Igyekszem győzelemre segíteni jó modorú és mindig mosolygós barátunk győzelmét. Szavaztam is! :)

  VálaszTörlés
 21. Travisre szavaztam, de azért osztva. :)

  VálaszTörlés
 22. osztva. Most már én is Magnusra szavaztam.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...