2013. július 23., kedd

Teaser kedd #52

Ha valaki rákuksizik a képre, egyből tudja, miről van szó. Igen, az ötödik részről! Igaz, hogy még hátra van egy kevéske abból a könyvemből, amit elhatároztam, hogy befejezek előtte, de az történt, tegnap a folyosón összeakadtam egy kollégámmal, akivel együtt olvassuk a sorozatot. Annyira belemerültünk a negyedik részbe, hogy egészen megbocsájtottam a hibáit is, ő meg elspoilerezett véletlenül valamit, és ezen a ponton reménytelennek tűnt az ellenállás. Meg persze hasztalannak is...

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Heti ízelítő:

"You know those spastic full-body twitches you get sometimes when you’re almost asleep and your muscles want to play a practical joke on your brain? You startle wide awake and immediately get pissed at your  nervous system, wondering what the hell that was all about."

Kevin Hearne: Trapped

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...