2017. szeptember 12., kedd

Teaser kedd #163


Az a helyzet, hogy eredetileg valami igazán vidám, kacagtató könyvre vágytam. Nehéz volt a választás, mert legyünk őszinték, kevés az igazán szórakoztató darab, aztán némi keresgélés után kézbe is kaptam Bödöcs új könyvét. Úgy két fejezet után rájöttem, ezen én most nem tudok nevetni. Szórakozni sem, ami azt illeti. Viszont az univerzum törvényei alapján köztudott tény, hogy 42, meg az is, az ellentétek, valami belső és perverz vágytól vezérelve vonzták egymást. S pontosan így kötöttem ki a mostani könyvemnél.
De te hoztad a gépet, rendíthetetlen voltál, nem sírtál, úgy csináltál, mintha ez teljesen természetes volna, hogy egy anya kopaszra nyírja a felnőtt lánya fejét. Azt mondtad, milyen szép, különben is sokkal jobb így, mert úgy nézek ki, mint az a híres énekesnő, aki a Nothing compares-t énekelte valamikor a kilencvenes évek elején. Szentesi Éva: Hamvaimból5 megjegyzés:

 1. Hát ez jól sikerült. :D

  Mi a baj Bödöcs könyvével? Én is meg akarom venni, de most megijesztettél.

  VálaszTörlés
 2. ;)
  Nincs vele semmi baj, de irodalmi paródia. IRODALMI. És én meg most egy nagyon jót akartam röhögni. De azt nem tudtam, akkor, gondoltam, legalább kibőgöm magam. Bejött :)

  VálaszTörlés
 3. :O Értem. Ja, én ezt tudtam, ennek tudatában akarom megvenni, de ha nem tudtad, elhiszem, hogy meglepett, és nem erre számítottál. :)

  Jaj, még sosem kezdtem úgy könyvbe, hogy egy jót akarok bőgni... Sőt, kimondottan kerülöm, ha tudom róla, hogy olyan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem? :o Furcsa? Sokszor van, hogy egy konkrét érzelem járt a fejemben. pl. sírni vagy nevetni szeretnék. Mert ez felszabadít bennem valamit, ha adott esetben sikerül kibőgni a szemeimet, esetben sokkal könnyebbnek érzem magam. :) Szóval van az úgy, hogy egy konkrét, megélni való érzéshez keresek irodalmat :)

   Törlés
  2. Nem szoktam így keresni. Max. ha valami könnyedet, vidámat szeretnék, de az ellenkezőjét soha.

   Törlés