2013. március 12., kedd

Szerencse lánya



A dolog azzal kezdődött, hogy még tavaly nyertem Kristina blogján egy könyvjelzőt. Én speciel azt sem tudtam, hogy játszom, de szerencsére ez az oldal tulajdonosát egy cseppet sem zavarta, és ma este tízkor kivehettem a postaládából  a nyereményeimet. Igen, nem véletlen a többesszám. Kiderült, kettőt nyertem.

Az egyik ajándék az Angyali vadász sorozatból való. Megmondom őszintén, nem olvastam a sorozatot, és nem is igen terveztem, de ha már van könyvjelzőm vétek nem szerezni hozzá lapokat. Szóval  erősen talán. Novi Sadban (Újvidék, csak a pontosság kedvéért.) pedig még nem jártam(ahogyan egy sereg másik helyen sem), a hangulata azonban annyira bájos, hogy bizonyosan sokat fogom használni. Ráadásul a cirill betűk régi emlékeket ébresztenek.

Aztán ugye elmentünk az Úton vetítésre is. A filmet ugyan nem láttunk, ennek ellenére nyertem egy pólót. Amikor e-mailben megérkezett a film promóciós ajándéklistája, nekem rögtön feltűntek a táskák. Ezért arra kértem a PARLUX Entertainment megbízottját, hogy hadd cseréljem be a pólót egy vászontatyira. Persze sejtettem, hogy túl szemtelen a kérésem, de gondoltam, megéri bepróbálkozni. És igen!

Ma mentem átvenni a nyereményeimet, egy gyönyörű hófehért pólót és egy ráadás táskát. El sem hittem, hogy ilyen jó fejek! Tudom, hogy repi, de nekem akkor is nagy dolog, mert nem számítottam mindkettőre, és végül is csak a pólót nyertem. Szóval köszönöm! A fülét nem fényképeztem le, a felírat a lényeg. No meg: "THE ROAD IS LIFE"!

És végül, bár időrendben ezt kaptam meg leghamarabb (hiszen még szombaton jutottam hozzá Luke jóvoltából), egy eredeti SZJG bögrével lettem gazdagabb. Ez utóbbit nem a szerencsémnek(Na jó, ez nézőpont kérdése! Hiszen a tündéri barátok sem az égből potyognak.), hanem egy kedves barát  törődésének köszöntetem. Tehát köszönöm is!

Igazán kellemes és szép meglepikkel kényeztetett a sors. Hálás vagyok mindhárom szponzoromnak(Ó, és Blainak is persze, mert ő vitt el a filmre és ezért nyerhettem meg a póló-táska kombót.), no és az édesanyámnak, de ez már egy másik beszéd része.

5 megjegyzés:

  1. Hűha! Hát, erre nem számítottam.:) Természetesen én köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem, nem! Én, én! :D :* De Az Úton-t még mindig nem láttam. Ha haza jöttél, megnézhetnénk együtt. ;)

    VálaszTörlés
  3. Hát, az biztos, hogy én moziban nézem Kristent.:D Szóval persze, lehet róla szó.:) Majd addig felkészülök lelkileg a gonosz megjegyzéseidre.:P

    VálaszTörlés
  4. ÁÁÁÁÁ! Ez nem ér! Nem szoktam gonoszkodni. Legalábbis nem jobban mint mások, és néha tényleg dicsérem is... Mondom néha. Mondom dicsérem. :D Ettől a filmtől sokat várok. Szerintem jót tett neki a csillogós csávótól való elválás. Legalábbis a vásznon. :D

    VálaszTörlés
  5. Azon kívül is jót tenne, mert akkor lehetne velem.:P De tényleg, te már egyszer dicsérted, vagy valami olyasmit.:D Szóval jogos.:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...