2013. április 28., vasárnap

Már szépen totyogok


Tegnap igaz tortás ünnepet ültünk a családommal, és amikor megláttam a sok gyertyát (tucatnyi boszorkányokat egyszerre égető máglyák adhattak le ennyi hőt és fényt, de elfújás után a füst is hasonló méreteket öltött), eszembe jutott, hogy bizony elmulasztottam egy fontos eseményt.
2013. április 26-án ünnepelte a Napi falat 2. születésnapját. Nos, a gügyögésből totyogásra váltottam, és meg kell mondjam, ezzel bizony kiszélesedett a világ.

Az elmúlt év sok szempontból hozott kisebb-nagyobb változásokat, elkezdtem aktívan használni a Molyt, ami rengeteg új ismerőst sodort az utamba. Több bloggerrel is megismerkedtem virulásian, akikkel eszmét cserélhetünk, közösen lelkesedhetünk, vagy éppen köszörülhetjük a nyelvünket valamin. Néhányukkal sikerült személyesen is találkoznom, és nagyon remélem, a többiek is befutnak az utcámba. Előbb vagy utóbb...
Több kiadótól is kaptam recenziós példányt, de ki kell emelnem a Fumaxot, akik elsőként ajánlották fel, hogy kérhetek tőlük bármit, és még csak nem is sejtették, hogy ezzel micsoda fergeteg szakad  a nyakukba. Köszönöm, srácok, eszméletlen klasszak vagytok!
Többet veséztem könyveket és filmeket, saját történetetek írtam, megszületett Minden és Semmi karaktere, akiket nagyon szeretek, valamit néhány alvás nélkül eltöltött éjszaka után a Félelmeik minisorozat is, amiért még  most is lelkesedem, és egyáltalán nem tekintem lezártnak.
Kicsit kevesebbet elmélkedtem, mint az első évben, a személyes történeteim száma is csökkent, de hát mind változunk, még akkor is, ha a régi énjeink soha nem szűnnek meg létezni bennünk.

Most pedig ide, a blogspotra költözött a Napi falat, ami szintén nem befejezett projekt, és nagyon remélem, ugyanolyan, ha nem melengetőbb otthonra találok a bloggeren is, mint a blog.com-on.
Szeretném, ha ti is maradnátok velem, kommentelnétek, like-olnátok, mint régen, és továbbra is elnéznétek a helyesírási hibáimat, hiszen nélkületek semmi sem lenne ugyanaz.
Köszönöm az elmúlt évek támogatását, a véleményeket, amik e-mail vagy hozzászólás formájában érkeztek, minden kritikát és a nem csekély mennyiségű, mélyen eltemetett perverziót, ami arra ösztökél mindenkit, hogy újra és újra visszatérjen. 
Imádom ezt a kitartást bennetek! A legkevesebb, hogy annyi örömet és boldogságot kívánjak nektek, amennyit tőletek kaptam, de jól kössétek fel ama bizonyos gatyát, ugyanis igen sokáig tervezem még szórakoztatni/fárasztani/elgondolkodtatni (a kívánt kéretik aláhúzni, de várom a további javaslatokat is) a nagyérdeműt.

4 megjegyzés:

  1. Isten éltessen téged és a blogot is!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm, köszönjük mindketten, vagyis én meg a blog, azaz a blog nevében én, és... Á, tökmindegy! Tényleg úgy kezelem néha, mintha önálló élettel rendelkezne, szóval köszönjük és kész :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamilyen szinten önálló életet is él. :) Ezen felbuzdulva megnéztem, én mikor kezdtem az új blogot, és nemrég volt egyéves. :)Nem tartottam számon. :O

      Törlés
    2. :o Miért nem? Van amit érdemes ünnepelni. Néha több örömöt ad, mint egy rendes szülinap. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...