2013. április 19., péntek

Dresden akták nyereményjáték #2 forduló

Túl vagyunk az első fordulón, és úgy látszik érdekel titeket a játék. Remélem sikerül kicsit népszerűsítenünk a kedvenc varázslónk sorozatát, hiszen minél többen szeretitek, annál biztosabb, hogy valakinek megesik a szíve rajtunk. Én optimista vagyok a kérdésben, és addig is, amíg nincs új könyv, lelkesen újranézem a sorozatot.

Sokan nehezményezték, hogy a szereplők nem teljesen úgy néznek ki, mint a könyv szerint kellene, de Paul Blackthorne szerintem jó választás volt rá. Mivel a könyv és a film béli Dresden személyiségjegyeiben némi eltérés mutatkozik, a hajszín egy könnyen beáldozható momentum, ráadásul az úriember 195 centiméter magas, ami viszont tökéletes volt a szerep szempontjából. Kevés ilyen magas színészt találni, és hát valamit valamiért. Kicsit meglepődtem, amikor megláttam A zöld íjász-ban. Nem tűnt langalétának, talán mert Stephen Amell(Az zöld íjász, Oliver Queen) maga is 185 centi körül mozog, nem olyan nagy a különbség.

No de beszéljünk már kicsit a játékról is. Már mindannyian tudjátok, hogy Weevel közösen azért ajánlottuk fel  a nyereményeket, mert egyfelől reklámozni szeretnénk A Dresden aktákat, másfelől, mert ez a regény sorozat megérdemli. Reméljük, hogy sokan felfedezitek az önmagában is kerek egész történetet rejtő első részt, és esetleg akad egy kiadó, ami magának érzi majd a feladatot, megkönyörül rajtunk és hozza az elvárható függő adagot.

A szabályok:

- A játék három héten keresztül folytatódik párhuzamosan Wee blogja és a Napi falat közös szervezésében.

- Minden héten mindké oldalon egy-egy kérdést teszünk fel, amelyek a könyvsorozatot és a 2007-ben elkészült 12 részes filmsorozatot érintik.  A pontosság kedvéért, a harmadik hét végére ez hat kérdést és hat választ jelent.

- A megfejtéseket összegyűjtve és egyetlen e-mailben,  a dresdenaktak@gmail.com  címre küldhetitek el névvel együtt. Nem győzöm hangsúlyozni: csak és kizárólag egyszer!

- A sorsolást május 6-án ejtjük meg, és a nyertessel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

No de, beszéljünk kicsit a nyereményekről is. A helyes megfejtők között kisorsolunk valakit, aki gazdagabb lesz egy Pusztító viharral (Weetől), és A Dresden Akták (3 DVD) első évadjával(tőlem). Minden oldalról támadunk!



Tehát, íme a Napi falat második kérdése:

4. Melyik jelenleg is futó amerikai sorozatban játszik Paul Blackthorne, Harry Dresden megformálója?


Jól látjátok, ez a négyes, mert a hármast Weenél lelitek. Kellemes játékot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...