2013. április 26., péntek

Dresden akták nyereményjáték #3 forduló


Őszintén megvallva engem meglepett az olvasottság. Azt hittem, jön majd 20-25 lelkes ember, akik már hallottak a könyvekről vagy a filmsorozatról, valahol, valamikor, és ehhez képest sokszor 20-an olvassátok a bejegyzéseket. Nálam nagyjából 140-en nyitották meg a játék linkjeit (még Blog.com-os mérés szerint, itt még csupán olyan tízen), csak aztán ne felejtsen el mindenki játszani!

Mert ez a sorozat különleges pillanatokat tartogat számotokra. Legalább olyan érdekeseket, mint amilyen Bob, Dresden szellembarátja. Hrothbert of Bainbridge néven látta meg a napvilágot. és az Úr kilencszázadik esztendejében távozott az élők sorából. Vétkesnek találtatott egy fekete mágiával kapcsolatos bűnben, ez sokáig nem derül ki, így én sem mesélem el, és büntetésként a Fehér Tanács örök időkre saját koponyájába zárta szellemét.
Harrynek ő legközelebbi barátja, akit nagybátyja halála után bíztak gondjaira, és mivel hősünk nem egy szentimentális lélek, nem is sok dologhoz ragaszkodik. Ott van neki Bob, meg egy karkötő, amit még édesanyjától örökölt, és amit sosem vesz le, mert mágikus ereje védelmezi. A mamáját, Margaret Gwendolyn LeFeyt megölték, Dresden nagyon kicsi volt ekkor, ezért nincsenek emlékei róla. Szerintem normális, ha kötődik valamihez, ami az övé volt.

No akkor a szabályokról:
- A játék három héten keresztül folytatódik párhuzamosan Wee blogja és a Napi falat közös szervezésében.
- Minden héten mindké oldalon egy-egy kérdést teszünk fel, amelyek a könyvsorozatot és a 2007-ben elkészült 12 részes filmsorozatot érintik.  A pontosság kedvéért, a harmadik hét végére ez hat kérdést és hat választ jelent.
- A megfejtéseket összegyűjtve és egyetlen e-mailben,  a dresdenaktak@gmail.com  címre küldhetitek el névvel együtt. Nem győzöm hangsúlyozni: csak és kizárólag egyszer!
- A sorsolást május 6-án ejtjük meg, és a nyertessel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.

No de, beszéljünk kicsit a nyereményekről is. A helyes megfejtők között kisorsolunk valakit, aki gazdagabb lesz egy Pusztító viharral (Weetől), és A Dresden Akták (3 DVD) első évadjával(tőlem). Minden oldalról támadunk!



Tehát, íme a Napi falat harmadik kérdése:

6. Kitől kapta Dresden a csuklóján viselt karkötőt?

Jól látjátok, ez a hatos, mert az ötöst Weenél lelitek. Kellemes játékot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...