2012. november 1., csütörtök

Közhírré tétetik!


Az oldal az utóbbi időben bővült és változott. Bizonyára sokan észrevették, és még többen nem. Tehát most felhívom ezekre a figyelmeteket. Nem mondom azt, hogy néhány szóban, mert magamat ismerve, ez több mint képtelenség...

Ha valaki mostanában újra olvasta a Részemről mondjuk mancsot bemutatkozó oldalt, észrevehette, hogy az oldal rendelkezik egy tumblr regisztrációval is. Ennek egyszerű oka van. Néhány hónapja, amikor elkezdtem aktívabban használni a Moly.hu-t, egy hirtelen ötlettől vezérelve feltettem néhány a City of Bones film forgatásával kapcsolatos képet. Mivel pro tagságom nem volt, így ezeket a fotókat máshova kellett pakolni. Cassandra Clare akkoriban igen aktív volt a tumblr oldalán, ésszerűnek látszott őt ott követni, és aztán már egyszerűen megosztani a fotókat.

Nem sokra rá Karen Marie Moning közzétette az első részlettel az akkor még meg sem jelent ICED-ból, és úgy érzetem, muszáj lefordítanom. A megjelenésig összesen nyolc részlettel gazdagodott ez a rovat, de addigra más, általam kedvelt írókról is került ki blogbejegyzések, akciók, ismertetők és csak szimpla gondolatok. Úgy érzetem, bár többeket érdekelt, nem egyeztethető össze a blog jelenlegi arculatával, hiszen itt híreket nem, csak kritikákat(legalábbis valami olyasmit), saját írásokat és gondolatokat találhattok, tehát a magáncélra létrehozott oldal szintén Napi falattá változott.

Ha úgy tetszik, tekinthetitek az eredeti blog fiókjának, ahol túlnyomórészben apróbb híreket, érdekességeket, fanartokat, részleteket, általam kedvelt blogokat, valamint az anyaoldal posztjait találhatjátok meg. Ne gondoljatok semmi nagy dologra. Igazán rövid hírecskék ezek, de hátha valakit a blogolvasók közül is érdekel.

A továbbiakban mindkét blogot csokorba fogja a most már elérhető facebook oldal. Ha kitekintettek jobbra, láthatjátok a Like dobozt. Erős késztetés esetén :D feliratkozhattok itt, vagy az fb profilon is.

Változott egy ideje a hozzászólás lehetősége is. Bejelentkezhettek google, fb, twitter, vagy blog.comos accounttal is. Amennyiben egyik sincs, vagy úgy gondoljátok, nem tartozik rám, a sign in megnyomása után a Mozzilla Persona alkalmazáson keresztül léphettek be.  A blog.com biztonsági előírásai miatt lépett életbe ez a rendszer, amin sajnos jelenleg nincs módom változtatni, és még küzdünk a szolgáltatóval.

Régi dolog, de nem győzöm hangsúlyozni, minden poszt alján találtok csillagokat. Szám szerint ötöt. Ezen jelölhetitek ha egy poszt tetszett, vagy esetleg nem tetszett. Ne fogjátok vissza magatokat. Pontozni ér! :D

A leggyakoribb megosztási módokat szintlén megtaláljátok minden téma alján, de a more gombra kattintva további lehetőségre leltek.

Nos, ennyi! Ha bármi kérdés, óhaj-sóhaj van, szeretnétek, hogy írjak valamiről, esetleg azt, hogy ne :D , a már emlegetett Részemről mondjunk mancsot-ban található elérhetőségek valamelyikén, vagy itt hozzászólásban jelezhetitek. Azt nem ígérem, hogy megfogadom, de próbálkozni lehet. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...