2013. június 4., kedd

Teaser kedd #45


Nos, igazából nem tudom, hogy ez a kép mennyiben passzol a jelenlegi könyvemhez, még egy kicsit az elején tartok, de ha rajtam múlik (Mégis ki máson múlna?!), ez a helyzet nem sokáig marad állapot.Vagy mi...

Nem mellesleg a tegnap oldalmegjelenítések száma az átlagos háromszorosa-négyszerese lett, ez nyilván köszönhető az ekultura.hu-n megjelent interjúnak is, tehát köszönöm mindenkinek, aki egy kicsit is elidőzött nálam. És ha nem is lesz rendszeres visszajáró, de talált legalább egy témát, ami a foga alá való, már megérte.

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

Eheti teaser:

- Hát nem aranyos?- fakadt ki Anna olyan hangosan hogy az előttünk lévő padban ülő lányok  hátrafordultak. Egy szemvillanással később fintorogva húzódtak vissza, amint meglátták, hogy Anna az asztalon gubbasztó, termetes kecskebékát simogatja.

Buglyó Gergely: Oni: Szürke vér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...