2012. október 17., szerda

Hősnők viadala 2. forduló - értékelés

Köszönöm mindenkinek, aki Renire szavazott. Meglepően sokan lettünk, mivel hétfőn kettőkor még csak 18%-os volt a rá szavazók aránya. Azt hiszem, hogy 40% fölött igazán szépen teljesítettünk. Katinss erős ellenfél volt, de megtettük amit lehetett. :)

Mától

Sookie - Mac

és

Rose - Chloe

mérkőzik meg egymással. Szavazni holnap éjfélig lehet a pártfogók vagy a Könyvek háborúja oldalon. Ne feledjétek a csoport és az oldal játékát sem. :)

Holnap érkezik a Lisbeth kampánybeszéd, de mivel a láynaim egymás után küzdenek, holnapután várhatóan kikerül Hermionéé is. No de a lényeg, hajrá csajok!

4 megjegyzés:

  1. Egyet nem értek. Pl. a Könyvek Háborúján egyszerre csak az egyik kategóriára lehet szavazni. Most akkor minden fordulóban mindkét hősnőre lehet?

    VálaszTörlés
  2. Mindkét kategóriában egy páros mérkőzik, így két emberre szavazhatsz. egy YA és egy felnőtt karakterre. Mivel én érintett voltam tegnap, a szavazáshoz csak Renit linkeltem be, és ez ezután is így lesz. Viszont ha a KH oldalon lejjebb tekersz megtalálod a másik párost is. Vagy itt a posztban a nevekre kattintasz, mert át vannak irányítva. :) Az anya blogon pedig azért kaptak kategóriánként külön blogot, hogy ne zavarják meg a szavazókat. Sok lenne az összevissza kattintgató. :)

    VálaszTörlés
  3. Lájkoltam, megosztani nem tudtam :( :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm. :) Valóban nem lehet megosztani, a like-olás bőven jó. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...