2012. október 26., péntek

Hősnők viadala 2012 2. forduló - Köszönet és egyéb információk

Nos, a facebookon követők(Az az öt fő. Hi-hi!) tudják, hogy örömködtem Hermione továbbjutása miatt, de illik itt is megköszönnöm mindazoknak, akik rá szavaztak. Köszönöm! :)

Viszonylag könnyedén, több mint 61%-os szavazati aránnyal nyertünk, de sajnos a következő fordulóban nem lesz ilyen könnyű dolgunk. Mostanra már biztos, hogy Danival mérkőzünk. A fiatal hölgynek addigra kijön az első önálló könyve, de szerencsére csak az angolul tudók számára lesz elérhető. Így nagyon remélem, ha szorosabb is lesz az eredmény, még nyerhetünk. :)

A második forduló azonban még koránt sem zárult le. Ma éjfélig szavazhattok az alábbi hősnőkre:

Ahogyan ígértem, a továbbjutók posztját folyamatosan frissítem, és megtaláljátok az épp aktuális párokat, akikre szavazhattok, illetve az előző párbajok nyerteseit is.

Hermionével legközelebb november 3-5. között találkozhattok. Remélem, hogy továbbra is velem maradtok és  lesz negyedik forduló. Én küzdeni fogok a végsőkig!

Szavazni továbbra is csak egyszer lehet, alapban a karakterek kampányvezetőinek blogján, és aki minden fordulóban voksol, nyereménysorsolásban vesz részt.

Mert természetesen van egyéni és csapat nyereményjáték is.

A résztvevő blogok által felkínált könyveket, csecsebecséket azok között soroljuk ki, akik mind az öt fordulóban részt vesznek majd. Mivel a többszörös szavazókat törlik, ők egyértelműen nem kerülnek a közös kalapba.

És még egy apróság! Nyertest az ötödik forduló lezárása után hirdetünk!

A közösbe rakott Libba Bray: Rettentő gyönyörűségén kívül kívül felajánlok még egy plusz könyvet is, amit azok között sorsolok majd ki, akik az oldalról like-olják (a megosztás pillanatnyilag nem működik) a versenyről szóló bejegyzéseimet. Mivel nem követhető személy szerint, és kizárólag az ismerőseimét látom, hozzászólásban kéretik jelezni az aktuális poszt alatt. Minél több poszthoz szólsz hozzá, valamint osztod meg, annál többször kerül a neved a kihúzandók közé, de bejegyzésenként természetesen csak egyszer számít. Azért senki se lepődjön meg, ha alkalmasint ellenőrizni fogom. :)

Jóllehet, a pocskondiázás is hozzászólás, de az ilyen tartalmú megjegyzéseket határozottan kitörlöm. Tessék szépen játszani!

A plusz ajándék választható. Lehet Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos vagy Tonya Hurley: Szellemlány című könyve.

Mivel a Fumax Kiadó volt olyan kedves és felajánlotta nyereménynek Dan Wells könyvét, így a Szellemlányt is ki fogom sorsolni. Azaz, két nyertest hirdetek a végén!:)

Harcra fel!

A játékban résztvevő blogok, és pártfogoltjaik:

Könyvek háborúja, avagy az olvasó visszavág! (Házigazda) – Beatrice/Tris, Ana
Kelly olvas – Tessa, Bridget Jones
Magnolia – Grace, Nix
Kristina blogja – Katniss, Elena
Casperson olvasmányai – Chloe, Elizabeth (Büszkeség és balítélet)
Alsyniai regék – Dani, Vanda/Vándor
MFKata gondolatai – Calla, Cat
Akiknek élmény az olvasás (Zsanó a kampányvezető) – Merit
Lylia Bloom – Brittany, Anita Blake
Forró csoki és jó könyv – Gwen, Anja
Wee blogja – Bella, Mac
Nem harap a… – Rose, Mercedes Thompson
Secret Dream Time – Clary, Faythe Sanders
Sötét Lélek Naplója – Isabelle, Georgina Kincaid
Elhaym blogja – Nora, Sookie
Napi falat – Lisbeth, Hermione és jelenleg Reni is
Rhea olvas

2 megjegyzés: