2015. augusztus 25., kedd

Teaser kedd #146


Hadd dicsekedjek kicsit, most két könyvet olvasok párhuzamosan, és mindkettőt imádom! Ebből az egyiket elhoztam mára: a The Aurora Teagarden Mysteries sorozat jelenleg 8 részből áll. Az a Charlaine Harris jegyzi, aki a The Southern Vampire Mysteries, azaz Sookie Stackhouse sorozatot is, és nagyon könnyed kis krimi sorozat. Hazájában és az angolszász területeken rendkívül népszerű, bár hozzánk nem érkezett még el - talán mert az Ulpius csődbe ment...

Idén a Hallmark feldolgozta a széria első két kötetét, de meglehetősen sokat lágyítottak rajta. A második részt még nem olvastam, de az első klasszisokkal durvábbra sikerült, mint ahogyan a filmfeldolgozása. Persze ha nem vágják meg itt meg ott, nem fér bele a csatorna profiljába, és ez érthető. A jelenlegi állapotában fogyasztható a szüleim számára is, nekem laza szórakozás, a könyv pedig, ahogy az már lenni szokott, klasszisokkal izgalmasabb.

I spoke to enough people on the way outof the church to be sure my attendance registered and would be reported to the happy couple, and then I skipped the recepzion. There was no point in putting myself through that.  


Charlaine Harris: A Bone to Pick


4 megjegyzés:

 1. A Hallmark dolgozta fel? :O Nekik tényleg nem profiljuk az ilyesmi. :)
  Ugyanaz a címe a tévésorozatnak is?

  VálaszTörlés
 2. Igen, ők. Van egy krimi est sorozatuk, amiben sok lazább krimit feldolgoztak. van köztük néhány egészen szórakoztató is. :)
  http://www.primewire.ag/index.php?search_keywords=aurora+teagarden&key=6428547161265ec8&search_section=2
  Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag az első rész lett a sorozatban a második, te is ebbe a sorrendbe nézd, ha érdekel, mert ezzel természetesen szétszabták az egész széria koncepcióját. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :O Ma nem győzök csodálkozni. :D Ha megnézem, úgy fogom, ígérem. ;)
   Mi a másik könyv?

   Törlés
  2. Arról majd jövőhéten, ha még meglesz ;)

   Törlés