2013. május 6., hétfő

A legjobb blog-díj, csak szerényen!

Tavaly nyáron megkaptam a Kérdez, felelek-díjat, ami igazából arról szólt, hogy beszéljünk magunkról is, nem csak a könyvekről. Szóval, hogy tegyük kicsit személyesebbé a blogunkat, de persze a kérdések igazából a könyvekre vonatkoztak.
Most pedig a Legjobb blog-díj, aminek a lényege, hogy általunk olvasott blogokat ajánljunk azoknak az olvasóknak, akik nyitottak az újra.
Engem Szellem örvendeztetett meg vele, ami egyfelől meglepett, nem tudtam ugyanis, hogy olvas, másfelől szuper kezdeményezésnek tartom, hiszen a blogoknak mindig jól jön egy kis reklám. Akkor gyorsan tovább is adom ezt a kitüntetést. 


A szabályok:
1. Megemlíteni, hogy kitől kaptad a díjat.
2. Felsorolni 4 bloggert, akiknél 200-nál kevesebb a feliratkozott olvasók száma.
3. Egy-egy kommentet hagyni a kiválasztott négy blogon a díjazásról.

Eddig nem túl bonyolult, és az első ponttal meg is vagyunk.Gyerünk a  másodikra!
Megfigyeltem, hogy mi bloggerek előszeretettel olvassuk mások blogjait, és a hozzászólok többségét is ők adják. Pedig hát az olvasások száma elárulja, hogy többen látogatok, mint ahány bloggert ismerek. Ki érti ezt? De visszatérve a kettes ponthoz: 

Mert elgondolkodtat. Képes evidens dolgokat úgy feltárni, hogy kiderül, nem is egyértelműek, közben pedig kénytelen vagyok végiggondolni a saját álláspontomat. Ami a szívén, az a száján, elmondja, ha valami gondja van, de az első, aki felajánlja azt is, hogy segít bármiben. És persze szereti a pasikat kiltben, na de ki nem? 
Mert képes mindennel megnevettetni. Egy ártatlan könyvajánló a témától és Zenka hangulatától függően lehet könyvfakasztó vagy fergeteges, de elképesztő így is-úgy is. És megtisztelt azzal, hogy olvashattam a készülő regényét. Szeretem a stílusát.
Mert nem hódolt be a legújabb trendeknek. Nem csak friss megjelenéseket olvas, sőt, nem is csak könyves blog az övé. Nem feltétlen értünk egyet mindenben, és nem azért ír, hogy olvassák, hanem, hogy eltüntesse a felgyülemlett gondolatait, de szerintem érdemes követni. És azért is, mert évek óta elvisel, pedig nincs könnyű dolga. 
Mert új fiú, akit támogatni kell, de egy csomó dologban egyezik a véleményünk. Remélem ezúttal kitartóbban fogja folytatni az irkálást, amire így szeretném egyúttal ösztönözni is. És hát nem sok pasi mozog ebben a szakmában, pedig mindenkire szükség van. 

Hipp-hopp kifogytam a díjakból, pedig lett volna még pár javaslatom, de végül is ők lettek a kiválasztottaim, és most rohanok tele spammelni az oldalukat, hogy tudják, kaptak egy kis díjacskát. 
Ti pedig, ha kedvet éreztek hozzá, látogassátok őket is szeretettel. Mert megérdemlik.


8 megjegyzés:

  1. :O Hú, hát nagyon szépen köszönöm. :) Az persze, nem teljesen igaz, hogy nem érdekel az olvasottság, hisz akkor nem írnék blogot, de annyira nem, hogy bármit megtegyek érte. :)Akinek rám van szüksége, meg fog találni. :)

    Annak örülök, hogy te szereted olvasni, amit írok, ez nekem sokat jelent. :)

    A felgyülemlett gondolatok dolog nagyon tetszett. Hát ha egyszer nincs egy kéznél levő merengő, megteszi egy blog is, ;) :D

    VálaszTörlés
  2. Ez mondjuk biztos, de ha nem tudnak rólad, nem is keresnek, ami vétek. :)
    Igen szeretem. A pont leírt okok miatt, és amiről nem olyan rég beszéledtünk. Nem csak új könyveket olvasol, nem követed az aktuális trendet, mert azt veszel kézbe, amihez kedved szottyan. A tyúkos történeteid fergetegesek, a feliratkészítősek érdekesek, kevés saját történtet írsz, de kivárom és gyakran elgondolkodom azon, amit mondasz, szóval szeretem. :)

    A blog első bemutatkozásánál, amit kb. egy éve újra írtam, majdnem szóról szóra ezt mondtam:D Merengő helyett. :D

    VálaszTörlés
  3. nagyon köszi a kedves szavakat rólam, és a kiltes megemlékezést meg különösen.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát egyszerűen csak muszáj volt. :D Különben már gondolkodtam azon, hogy kéne egy ilyen kilt fétises klub... :D
      Különben pedig ami jár, az jár. :)

      Törlés
  4. Nagyon köszönöm, annyira jó ilyet olvasni - meg úgy egyáltalán, hogy gondoltál rám, nagyon örülök. ( És nagyon szép lett a blog. :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor már megérte, nem mellesleg igaz minden szó. :)
      Köszönöm. Lassan és kitartóan alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. :D

      Törlés
  5. Díjat kaptál - még egyszer..:)
    http://sajtosrolo.blogspot.hu/2013/05/cuki-viragos-kislanyos-rozsaszin-dij.html

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...