2013. május 28., kedd

Teaser kedd #44

















Hát már fogalmam sincs, hogy mit írtam eredetileg, mert a nagy blog törlési akcióban a mai Teaser kedd végleg elenyészett (nem volt róla mentésem...), de valami olyasmit mekegtem, hogy a mai kép lehetne elvontabb is, de én imádom, és úgysem lehet senki jobb druida Atticusnál, szóval ez van és törődjetek bele, meg ilyenek. Ja és azt is, hogy a kedd baromi jó kifogás arra, hogy fárasszak mindenkit az épp aktuális olvasmányaimmal. Amit különben igen nagy élvezettel teszek.

Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.

És mert emlékszem rá, íme a mai idézet:

In many ways, I'm disappointed that Star Trek never became a religion.

Spock could have been the angel of logic on your left shoulder, pointing out fallacious reasoning and suggesting courses of action based on mountains of evidence, while Kirk could have been the angel of emotion on your right shoulder, exhorting you to gird your loins, check your gut, and follow your instincts.

Kevin Hearne: Hammered

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...