2015. január 6., kedd

Teaser kedd #126

 
Ha hiszitek ha nem is, ez az új év első Teaser keddje. Mikor elkezdtem, nem gondoltam, hogy eddig fog tartani. Volt egy időszak, amikor akadtak problémáim - például szerdán jutott eszembe, hogy tegnap kedd volt -, mostanra  meglepően hozzám nőtt. Sokszor előfordul, hogy fogalmam sincs, mikor milyen nap van, a hét második napját csalhatatlanul eltalálom.

És ahogy illik is, ez alkalomból új könyve is kezdtem. Nagyjából három oldalt olvastam ma belőle, de mivel instant halál közelít, valószínűleg több már nem lesz. Ez egyáltalán nem gond, van, amikor érdemes megvárni, hogy az ember képes legyen gondolkodni is, mert szép dolog a létfenntartás - a gilisztáknak is perfekt megy, míg nem találkoznak egy mindenre elszán vörös copfossal, fodros ruhácskában és kis ásóval - , de alapvetően az agyunk másra is képes, mint vezényelni a sejtjeinket. De most inkább csak alszom egyet.



Róza nánó mindig rászól Hekire, hogy fogja a száját be, bár inkább, hogy hálc maul, de az ugyanaz. A kutyának a dolga a házőrzés, ugatni kell neki, akkor meg mér nem kap dicséretet, mér kell rákiabálni, Ópapa is így szokta, akármi van, előbb ordít egyet.

Vámos Miklós: Sánta kutya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...