2013. augusztus 13., kedd

Teaser kedd #55... vagy nem az

A kép forrása itt.




















Inkább lusta keddé kéne átkeresztelni ezt a rovatot, mert most megint nem haladok az olvasással. Jelenleg is az Ender's Game van terítéken, pedig egy ilyen könyv normál esetben, mégha angolul van is, maximum két napot vesz igénybe. De ez ráadásul még jó is, tehát valahányszor alkalmam van olvasni, észrevétlen haladok 20-30 oldalt. Csak az a baj, hogy nem sok alkalmam adódik. Holnaptól ugyan szabadságon leszek, ami csak azt jelenti, hogy nem a munkahelyemen pörgök, de még mindig nem látom, mikor lesz olyan csendes 2-3 órám, amit csak a könyvekre fordíthatok. Mióta alszom éjszaka - ami nem más mint kispolgári csökevény, ha engem kérdeztek -, valahogy nem jutok semminek a végére.
És mivel hangoskönyvet sem hallagatok jelenleg, valami egészen mást kaptok könyvek helyett. Kövezzetek meg érte, de mivel még egy hetet sem hagytam ki, nem szeretnék lyukat a rovatban, és végül is ezt is megírták... aztán felolvasták.

(Ez most ugye nem igaz, de azért mégis, a szabály, az szabály : Az ötletet Andie oldaláról hoztam. Az a lényege, hogy megosztok két random módon választott mondatot abból a könyvből, amit éppen olvasok.
Ha valaki kedvet kap, nyugodt szívvel csatlakozhat. A Könyvek Háborúja blogon gyarapodik tovább a lista a lelkes féliratkozókkal.
Amit tenned kell:
- kapj kézbe egy könyvet;
- üsd fel valahol;
- válassz ki két mondatot (a rábökős technika éppen megfelel), de ha lehet ne nevezd meg közben a gyilkost;
- és tüntesd fel a könyv címét, íróját.)

És akkor az egészen más: 



Aradi Tibor - Varga Ferenc József : Star Wars Híradó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...