2015. november 17., kedd

Teaser kedd #148


Jó, tudom! Rég írtam, és még régebben jöttem új Teaser keddel, viszont mindennek eljön az ideje. Leginkább akkor, amikor elérkezik, ebben az esetben éppen most. Őszintén szólva kicsit már hiányzott, de vannak dolgok, amire érdemes várni. Ez az én véleményem legalább is, és most nem arra gondolok, hogy  ti vártatok rá, hanem én vártam olyan könyvre, amiről érdemes írni.

Eredetileg Az ördög egyetlen barátja lett volna a soros, csak hát felháborítóan rövidre sikerült, egy napig ha kitartott, így nagy duzzogva kénytelen voltam mást választani. 

Eddig jól állok, mert az eheti választottam már az első oldalakon megnevettetett, és bár eredetileg nem ezt vártam az írótól - sokkal inkább valami nagyon véreset és kedveset -, nincs ellenemre ez sem. No meg még így az elején tartva gondolhatok arra, majd megjön az a hegynyi lekaszabolt holttest, brutalitás és csata.



Ha az illető, akit le akartál ütni, olyan modortalan, hogy nem nyaklik össze, jó, ha van tartalék terved. Eldobtam, ami a vázából a kezemben maradt, sarkon fordultam és menekültem. 


Mark Lawrence: Bolondok hercege

4 megjegyzés:

  1. Milyen állhatatlanok vagyunk, mi, olvasók. Most tűnt fel, milyen régóta nem írtál ebbe a rovatba. :O (Meg máshová sem.) De örülök, hogy újra itt vagy. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arról írtam, hogy nem fogom írni, már nem lesz heti rovat. Aminek főként az volt az oka, hogy alig, vagy lassan olvasok. Az általánosságba vett blogolás meg... Jön majd az is ;)
      Köszönöm :*

      Törlés
    2. Annyira régen írtál, hogy ezt már el is felejtettem. :D

      Törlés
    3. Az agytorna csodákra képes :p :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...